Τους 50 εκατ. συνδρομητές επί πληρωμή έφτασε το Spotify

0
181

Η εταιρία που εδρεύει στη Στοκχόλμη ανακοίνωσε μια πολύ μεγάλη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της στη Νέα Υόρκη τον περασμένο μήνα.

Το Spotify, μια από τις σημαντικότερες νεοφυείς εταιρίες που χρηματοδοτούνται από επιχειρηματικά κεφάλαια, θα μεταφέρει το γραφείο του στην Νέα Υόρκη, από την περιοχή Μιντάουν του Μανχάταν, στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, δημιουργώντας περισσότερες από 1.000 νέες θέσεις εργασίας.

Το Spotify ξεκίνησε το 2008 και τον Σεπτέμβριο του 2016 είχε 40 εκατομμύρια συνδρομητές.

Η Apple που εγκαινίασε τη δική της μουσική υπηρεσία πριν από περίπου δύο χρόνια, είχε περίπου 20 εκατομμύρια συνδρομητές τον Δεκέμβριο.

Τον Ιούνιο, η σουηδική εταιρία δήλωνε ότι είχε 100 εκατομμύρια χρήστες συμπεριλαμβάνοντας τους επί πληρωμή συνδρομητές και τους χρήστες του προγράμματος που προσφέρει δωρεάν η πλατφόρμα.

Το 2016, οι Αμερικανοί χρησιμοποίησαν πλατφόρμες streaming κατά παραγγελία, όπως το Spotify, για να ακούσουν 431 δισεκατομμύρια τραγούδια, σύμφωνα με έκθεση της εταιρίας Nielsen για τις ΗΠΑ στο τέλος του έτους.

Για να διατηρήσει την ηγετική του θέση, το Spotify ενέταξε πρόσφατα στην πρόγραμμά του βιντεομηνύματα και τηλεοπτικές εκπομπές που παράγουν διαδικτυακά κανάλια και ιστοσελίδες.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here