Το macOS Sierra είναι η νέα έκδοση του OS X

0
678

Η παράδοση συνεχίζεται, με την Apple να ανακοινώνει τη νέα έκδοση του OS X με μία όμως σημαντική αλλαγή, την μετονομασία του λειτουργικού σε macOS, με την πλήρη ονομασία της έκδοση να είναι macOS Sierra.

Η ψηφιακή βοηθός Siri, κάνει την εμφάνιση της και στους υπολογιστές της Apple μετά την παρουσία της στο iPhone, το iPad, το Apple Watch και το Apple TV. Στις δυνατότητες που παρέχει η Siri στο desktop περιλαμβάνεται η εύρεση εγγράφων, η αποστολή μηνυμάτων, η αναζήτηση εικόνων και ταινιών αλλά και πολλών άλλων λειτουργικών, πάντα με τη χρήση των κατάλληλων φωνητικών εντολών. Αναμενόμενα, η Apple θα διαθέσει ένα api για τη Siri προκειμένου οι προγραμματιστές να ενσωματώσουν τις λειτουργίες της ψηφιακής βοηθού στις εφαρμογές τους.

Μια άλλη χρήσιμη λειτουργία είναι η λειτουργία Auto Unlock που απευθύνεται σε όσους είναι κάτοχοι του Apple Watch καθώς και ενός Mac υπολογιστή που τρέχει την τελευταία έκδοση του macOS. Ως μέρος των λειτουργιών Continuity, ο χρήστης θα μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση στον υπολογιστή του χωρίς να χρειάζεται να εισάγει κάποιο κωδικό, φτάνει οι δύο συσκευές να βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here