Ο Tim Cook στους δέκα κορυφαίους CEO στις ΗΠΑ

0
608

Η Glassdoor, για όσους πιθανόν δεν γνωρίζουν, είναι μια εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο εύρεσης προσωπικού για επιχειρήσεις και, αντιστοίχως, αναζήτησης του κατάλληλου εργασιακού περιβάλλοντος για τους εργαζόμενους. Η εταιρεία, θεωρείται πως ακολουθεί τις πιο διαφανείς διαδικασίες όσον αφορά την ανάλυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και κάθε έτος δημοσιεύει μία λίστα με τους δέκα κορυφαίους CEO, σύμφωνα πάντα με την «ετυμηγορία» των εργαζομένων.

Φέτος, στη κορυφή της λίστας αυτής βρίσκεται ο Bob Bechek της Bain & Company, ακολουθεί ο Scott Scherr της Ultimate Software, ενώ τρίτος στην κατάταξη έρχεται ο Dominic Barton της McKinsey & Company. Ο Mark Zuckerberg, της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, έρχεται στην τέταρτη θέση, ενώ ο Sundar Pichai της Google στην έβδομη, μια θέση μπροστά από τον CEO της Apple, Tim Cook. Ακολουθεί η λίστα με τους 10 κορυφαίους διευθύνοντες συμβούλους, σύμφωνα πάντα με την Glassdoor:

  1. Bob Bechek – Bain & Company
  2. Scott Scherr – Ultimate Software
  3. Dominic Barton – McKinsey & Company
  4. Mark Zuckerberg – Facebook
  5. Jeff Weiner – LinkedIn
  6. Marc Benioff – Salesforce
  7. Sundar Pichai – Google
  8. Tim Cook – Apple
  9. Joseph R. Sivewright – Nestlé Purina PetCare
  10. Jim Whitehurst – Red Hat

Σύμφωνα με την Glassdoor, τα προτερήματα που αποδίδονται στον Tim Cook είναι ο επαγγελματισμός και το θετικό περιβάλλον εργασίας που προάγει, αν και κάποιοι εργαζόμενοι εξέφρασαν παράπονα για εξαντλητικά ωράρια εργασίας και δυσκολία να ισορροπήσουν την προσωπική με την επαγγελματική ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δεδομένα της Glassdoor συγκεντρώνεται από εργαζομένους που λαμβάνουν εθελοντικά μέρος στις έρευνες της εταιρείας, απαντώντας σε ερωτήματα σχετικά με την ποιότητα της εργασίας, την αντιμετώπιση των εργαζομένων εκ μέρους της εργοδοσίας καθώς και το συνολικό εργασιακό περιβάλλον.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here