Το Project Infinite του Dropbox εξοικονομεί χώρο από το δίσκο του υπολογιστή σας

0
1065

Ένα νέο, πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό ανακοίνωσε το Dropbox για όσους χρησιμοποιούν τη γνωστή cloud υπηρεσία αποθήκευσης αρχείων, στα οποία έχετε πρόσβαση από παντού.

Η νέα λειτουργία ονομάζεται Project Infinite και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ελευθερώσουν αποθηκευτικό χώρο στο δίσκο του υπολογιστή τους, χωρίς όμως να χάσουν την πρόσβαση σε αρχεία που έχουν αποθηκευμένα στην υπηρεσία. Έτσι ο χρήστης του Dropbox, μπορεί πλέον να επιλέξει να βλέπει στον υπολογιστή του όλα τα αρχεία που έχει αποθηκευμένα στο λογαριασμό του, επιλέγοντας ποια από αυτά δε θα συγχρονίσουν στον υπολογιστή του, δεσμεύοντας πολύτιμο χώρο από το δίσκο. Ένα εικονίδιο με ένα σύννεφο εμφανίζεται δίπλα από κάθε τέτοιο αρχείο προκειμένου ο χρήστης να γνωρίζει ότι το αρχείο δεν έχει «κατέβει» στον υπολογιστή του, κάτι που γίνεται αυτόματα μόλις επιλέξει να το ανοίξει.

Μέχρι πρότινος, το Dropbox έδινε τη δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει ποιους φακέλους θέλει να έχει διαθέσιμους στον υπολογιστή του, ενώ όσοι δεν είχαν επιλεγεί, απλά δεν εμφανιζόντουσαν παρά μόνο μέσω της ιστοσελίδας της υπηρεσίας.

Το Project Infinite του Dropbox δοκιμάζεται ήδη από επιλεγμένους χρήστες, και αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνιση του σε επόμενη έκδοση της desktop εφαρμογής του Dropbox τις επόμενες εβοδμάδες.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here